Субота
18.05.2024
23:53
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Кунчанська загальноосвітня школа І-ІІ ст.
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 21

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Грудень » 9 » Спортивне свято приурочине Дню Збройних Сил України
00:40
Спортивне свято приурочине Дню Збройних Сил України

 

У вівторок, 6 грудня, в Кунчанській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів відбулося веселе свято, приурочене Дню Збройних Сил України, під гаслом «Тато, мама, я – спортивна сім’я»

 Наші родини показали справжній приклад єднання та взаєморозуміння, взявши участь у веселому святі «Тато, мама я – спортивна сім’я». Назва дійства – говорить сама за себе.

Поєднавши і спорт, і розваги, і здорову конкуренцію свято стало одним із найулюбленіших для дітей та дорослих. Адже за щоденними клопотами родині не так вже й часто трапляється нагода разом провести час, дружньо позмагатися і відчути себе єдиною командою. Тому на першому плані – як спортивна основа, так і пропаганда сімейних цінностей. 

Варто зазначити, що поразок не було. Адже чи можна програти, коли отримуєш безліч позитиву і хочеться сміятися? Звичайно, ні! 

Втім, не лише заради цього боролися команди. Головна мета заходу - залучити батьків та дітей до спільної справи. На власному прикладі мами й тата показали свої й малечі, що спорт, це основа здорового способу життя. А бути зразком для своєї дитини – найвища нагорода, зізнаються дорослі.

Діти з нетерпінням чекали, коли разом з татом і мамою зможуть випробувати свої сили, демонструючи вольові якості, спритність та командну згуртованість. Змагання складались із різноманітних завдань: естафети, стрибки в довжину, дартс, перенеси сім’ю та інтелектуальної вікторини. Це було справжнє свято для учасників та глядачів. Батьки і діти отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у родинному колі. Вони з неймовірним азартом бігали, стрибали та долали усі перешкоди.

 

 

Переглядів: 342 | Додав: Зумлячка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Архів записів

Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites