Субота
18.05.2024
16:46
Вітаю Вас Гість
RSS
 
Кунчанська загальноосвітня школа І-ІІ ст.
Головна Реєстрація Вхід
»
Меню сайту

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 21

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Квітень » 21 » Тиждень безпеки дитини
13:01
Тиждень безпеки дитини

 

          З метою набуття у підростаючого покоління навичок свідомого, поважного ставлення до збереження здоров’я і життя людей в умовах загрози та виникнення надзвичайних ситуацій, залучення дітей до масово-роз’яснювальної роботи з питань безпеки життєдіяльності з 16 по 20 квітня 2018 року у Кунчанській загальноосвітній школі проходив  Тиждень безпеки життєдіяльності.

                   Протягом тижня проведено ряд заходів: тематичну лінійку «Правила безпеки життєдіяльності вдома та в школі» (1-9 класи), зустріч з провідним інспектором Теофіпольського Районного Сектору  Головного Управління  ДСНС у Хмельницькій області Дмитром Кадаєм, організовано зустріч  з сільським фельдшером Горбатюк Оксаною Іванівною, виставку дитячих малюнків. Класними керівниками були розроблені цікаві пізнавальні завдання для учнів на тему «Безпечний світ», що дало можливість перевірити їх знання. Також було переглянуто навчальне відео «Правила безпеки – правила життя».

                          Рятувальник  розповів школярам про правила безпеки життєдіяльності та пояснив, чому  так важливо їх дотримуватися. Діти дізналися  правила поводження з вогнем, електроприладами, про небезпеку на кухні.  Окрім того, Дмитро   Олекскандрович  докладно  розповів  про безпечний відпочинок дітлахів у літню пору року. Тому що, саме тоді  неповнолітні часто-густо  залишаються без нагляду  дорослих, відтак вони просто зобов’язані знати, як розважатися, аби не сталося біди. Також учні пригадали номер пожежно-рятувальної  служби – «101».

                            Сільський фельдшер Оксана Іванівна, провела бесіду на тему: «Наданя першої медичної допомоги потерпілому». Вона  розповіла та показала як правильно потрібно  накладати  гумовий джгут на руку для зупинки артеріальної кровотечі, як накладати хрестоподібну пов’язку  при поранені грудної клітини,  а також накладання пов’язки  на голову «чепець » при поранені волосистої частини голови.

           У рамках тижня,  20 квітня відбулася навчальна евакуація на випадок надзвичайної ситуації.

           Сподіваємося, що учні добре засвоїли, що безпечна поведінка – це запорука міцного  здоров’я.

 

 

 

 

Переглядів: 358 | Додав: Зумлячка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт

Пошук

Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Архів записів

Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites